1.

مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 1-14
کامران ابراهیم زاده؛ شهرام حنیفیان

2.

تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم

صفحه 15-30
مهدی قره خانی؛ مهران اعلمی؛ محمد امین حجازی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ گودرز نجفیان

3.

اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

صفحه 31-42
بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد

4.

بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان

صفحه 45-54
معصومه کریمی؛ لیما طیبی؛ سهیل سبحان اردکانی

5.

بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی

صفحه 53-62
مهدی قیامی راد؛ رضا اکبری؛ علی صفری

6.

مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی

صفحه 63-73
منیرالدین شریعت؛ لیلا لک‌زاده؛ مهرالسادات میرمحمدی

7.

بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک

صفحه 77-89
سارا صالحی بوربان؛ مریم قراچورلو؛ فریبا زمانی

8.

اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)

صفحه 89-97
محمدامین مهرنیا؛ آیگین باشتی؛ فخرالدین صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب