آزادفر, الهام, الهامی راد, امیرحسین, شریفی, اکرم. (1395). بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 1-13.
الهام آزادفر; امیرحسین الهامی راد; اکرم شریفی. "بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1395, 1-13.
آزادفر, الهام, الهامی راد, امیرحسین, شریفی, اکرم. (1395). 'بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 1-13.
آزادفر, الهام, الهامی راد, امیرحسین, شریفی, اکرم. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(4): 1-13.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب