تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,621 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,331,204 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,377,588 |
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن | ||
نوآوری در علوم و فناوری غذایی | ||
مقاله 1، دوره 8، شماره 4 - شماره پیاپی 30، اسفند 1395، صفحه 1-13 اصل مقاله (966.39 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
الهام آزادفر* 1؛ امیرحسین الهامی راد2؛ اکرم شریفی3 | ||
1دانشجوی کارشناسی ارشد ،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران | ||
2دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی ،سبزوار،ایران | ||
3گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران | ||
چکیده | ||
در این تحقیق بررسی تاثیر پیش تیمارهای مختلف )شیمیایی و پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی( بر سرخ کردن به عنوان یک راهکار برای کاهش جذب روغن و بهبود افزایش ماندگاری بادمجان سرخ شده مورد ارزیابی قرار گرفت. برای فرآیند پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی از دو ترکیب پکتین (% 2و 4% ) و کربوکسی متیل سلولز (%2 و 4%) و تیمارهای آنزیم بری با آب داغ و بخاراستفاده شد . برای فرآیند شیمیایی از محلولهای نمک طعام4% و متا بی سولفیت سدیم 0.1% استفاده شد سپس عملیات سرخ کردن عمیق در دمای 160 و180 درجه سانتی گراد و در زمان 2 و 4 دقیقه انجام گرفت و خصوصیات فیزیکو شیمیایی همچون مقدار رطوبت ، تغییرات نسبی جذب روغن ، اندازه گیری جذب روغن ، راندمان سرخ کردن ، درصد پوشش دهی ، قهوه ای شدن غیر آنزیمی وتغییرات رنگ مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان دادکه نوع پیش تیمار روی خصوصیات مقدار رطوبت ، جذب روغن ، تغییرات نسبی جذب روغن ، راندمان سرخ کردن ، درصد پوشش دهی برش های بادمجان بعد از سرخ کردن در سطح آماری یک درصد ، تأثیر معنیدار داشت. زمان و دمای سرخ کردن تاثیر معنی داری (01/0>P)بر روی راندمان سرخ کردن برش های بادمجان داشت . بطوریکه بیشینه مقدار راندمان سرخ کردن برش های بادمجان با اختلاف آماری معنی دار (01/0>P) در برش های سرخ شده در دمای 160 درجه سانتی گراد مشاهده شد . | ||
کلیدواژهها | ||
سرخ کردن عمیق؛ جذب روغن؛ بادمجان؛ پکتین؛ کربوکسی متیل سلولز | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 680 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,378 |