1.

بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

صفحه 1-13
الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی

2.

بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

صفحه 15-26
حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری

3.

بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ

صفحه 27-36
سمیه سلیمانی؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین

4.

تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی

صفحه 37-43
الهه رازقندی؛ امرحسین الهامی راد؛ علیرضا قدس ولی؛ سید حسین استیری؛ سارا آقاجان‌زاده سورکی؛ حمید بخش آبادی

5.

بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)

صفحه 45-55
افشین جعفرپور؛ امیرحسین الهامی راد؛ حسین میر سعید قاضی

6.

ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی

صفحه 57-67
عبدالرضا محمدی نافچی؛ فائزه میرزایی

7.

بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور

صفحه 69-77
محمد هادی ناجی؛ فخری شهیدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ هادی اسکندری؛ آرش کوچکی

8.

تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری

صفحه 79-88
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

9.

کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب

صفحه 89-100
لاله گلچویی؛ مزدک عظیمی؛ حسین یوسفی

10.

تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

صفحه 101-109
مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی

11.

فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن

صفحه 111-125
اسماعیل عطای صالحی؛ علی سرداریان

12.

بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی

صفحه 127-136
فرشته حسنی؛ مریم اوتادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب