رازقندی, الهه, الهامی راد, امرحسین, قدس ولی, علیرضا, استیری, سید حسین, آقاجان‌زاده سورکی, سارا, بخش آبادی, حمید. (1395). تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 37-43.
الهه رازقندی; امرحسین الهامی راد; علیرضا قدس ولی; سید حسین استیری; سارا آقاجان‌زاده سورکی; حمید بخش آبادی. "تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1395, 37-43.
رازقندی, الهه, الهامی راد, امرحسین, قدس ولی, علیرضا, استیری, سید حسین, آقاجان‌زاده سورکی, سارا, بخش آبادی, حمید. (1395). 'تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 37-43.
رازقندی, الهه, الهامی راد, امرحسین, قدس ولی, علیرضا, استیری, سید حسین, آقاجان‌زاده سورکی, سارا, بخش آبادی, حمید. تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(4): 37-43.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب