گلچویی, لاله, عظیمی, مزدک, یوسفی, حسین. (1395). کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 89-100.
لاله گلچویی; مزدک عظیمی; حسین یوسفی. "کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1395, 89-100.
گلچویی, لاله, عظیمی, مزدک, یوسفی, حسین. (1395). 'کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 89-100.
گلچویی, لاله, عظیمی, مزدک, یوسفی, حسین. کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(4): 89-100.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب