اکرمی, رضا, ملاح, یارمحمد, چیت ساز, حسین. (1396). تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگو ساکارید و بتا 1- 3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید ((Rutilus frisii Kutum. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(0), 11-22.
رضا اکرمی; یارمحمد ملاح; حسین چیت ساز. "تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگو ساکارید و بتا 1- 3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید ((Rutilus frisii Kutum". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 0, 1396, 11-22.
اکرمی, رضا, ملاح, یارمحمد, چیت ساز, حسین. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگو ساکارید و بتا 1- 3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید ((Rutilus frisii Kutum', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(0), pp. 11-22.
اکرمی, رضا, ملاح, یارمحمد, چیت ساز, حسین. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگو ساکارید و بتا 1- 3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید ((Rutilus frisii Kutum. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 1(0): 11-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب