1.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگو ساکارید و بتا 1- 3 گلوکان بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید ((Rutilus frisii Kutum

صفحه 11-22
رضا اکرمی؛ یارمحمد ملاح؛ حسین چیت ساز

2.

مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم

صفحه 23-32
آتنا حسینی؛ رضوان اله کاظمی؛ محمد پوردهقانی

3.

بررسی تأثیر پربیوتیک الیگوفروکتوز بر پاره‌ای از فاکتورهای رشد و تغذیه بچه ماهی ازون برون ((Acipenser stellatus

صفحه 33-40
مهسا خوش باور؛ حسینعلی خوش باور

4.

بررسی اثر سطوح مختلف پودر دارچین (Cinnamomum zeylanicm) در جیره غذای ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) بر شاخص‌های خونی، گلوکز خون و میزان بقا

صفحه 41-52
یونس روزی؛ نرگس مورکی؛ جلیل ذریه؛ مسعود حقیقی

5.

تأثیر تراکم ذخیره سازی بر رشد و بقای لارو ماهی آنجل(Pterophyllum scalare)

صفحه 53-58
حمیدرضا کیهانی؛ امین فرحی؛ میلاد کثیری

6.

اثرات ناپلئوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی شده با ویتامین C و اسید چرب غیراشباع بر روی کارایی تولیدمثلی ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri)

صفحه 59-68
آرمیتا موحدی؛ حامد موسوی؛ حمیدرضا کیهانی

7.

تأثیر تغذیه‌ای پودر سیر بر شاخص‌های هماتولوژیک فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 69-78
ساره ناظریان؛ حسنا قلی پور؛ حجت اله جعفریان؛ عباس اسماعیلی

8.

بررسی تاثیر گیاهان دارویی زنجبیل (Zingiber officinale Roscoe)، سیر (Allium sativum) و گزنه (Urtica dioica) بر شاخص‌های رشد فیل ماهیان جوان (Huso huso Linnaeus,1758)

صفحه 79-88
زهرا نوبهار؛ حسنا قلی پور؛ حجت اله جعفریان؛ شاپور کاکولکی؛ رسول ملک نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب