روزی, یونس, مورکی, نرگس, ذریه, جلیل, حقیقی, مسعود. (1396). بررسی اثر سطوح مختلف پودر دارچین (Cinnamomum zeylanicm) در جیره غذای ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) بر شاخص‌های خونی، گلوکز خون و میزان بقا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(0), 41-52.
یونس روزی; نرگس مورکی; جلیل ذریه; مسعود حقیقی. "بررسی اثر سطوح مختلف پودر دارچین (Cinnamomum zeylanicm) در جیره غذای ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) بر شاخص‌های خونی، گلوکز خون و میزان بقا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 0, 1396, 41-52.
روزی, یونس, مورکی, نرگس, ذریه, جلیل, حقیقی, مسعود. (1396). 'بررسی اثر سطوح مختلف پودر دارچین (Cinnamomum zeylanicm) در جیره غذای ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) بر شاخص‌های خونی، گلوکز خون و میزان بقا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(0), pp. 41-52.
روزی, یونس, مورکی, نرگس, ذریه, جلیل, حقیقی, مسعود. بررسی اثر سطوح مختلف پودر دارچین (Cinnamomum zeylanicm) در جیره غذای ماهی گرین ترور (Andinocara rivulatus) بر شاخص‌های خونی، گلوکز خون و میزان بقا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 1(0): 41-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب