ستایش فر, احسان, عسکری, ابوالفضل, رجب زاده, ابراهیم. (1396). تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(6), 41-48.
احسان ستایش فر; ابوالفضل عسکری; ابراهیم رجب زاده. "تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 6, 1396, 41-48.
ستایش فر, احسان, عسکری, ابوالفضل, رجب زاده, ابراهیم. (1396). 'تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(6), pp. 41-48.
ستایش فر, احسان, عسکری, ابوالفضل, رجب زاده, ابراهیم. تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 3(6): 41-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب