1.

بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب (Ruta graveolens) بر سویه‌های بیماری‌زای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

صفحه 11-18
سهراب احمدی وند؛ مهدی سلطانی؛ مهران احمدپور؛ سهیل ایگدری

2.

بررسی تأثیر استفاده از بیومس جلبک اسپیرولینا و هویج بر رنگ‌‌آمیزی بدن سیکلیدمالاوی زبرا(Pseudotropheus zebra)

صفحه 19-40
مهران جواهری؛ عبدالرحیم پذیرا؛ امید پیرنیا؛ سحر کلانتر

3.

تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis)

صفحه 41-48
احسان ستایش فر؛ ابوالفضل عسکری؛ ابراهیم رجب زاده

4.

بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)

صفحه 49-56
سمانه صفری؛ رضا اکرمی

5.

تأثیر عصاره‌های گیاهان سنبل‌الطیب (Valeriana officinalis) و گل ‌محمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس با تأکید بر میزان کورتیزل، گلوکز و لاکتات در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus)

صفحه 57-70
صدف علی اکبرزاده؛ مسعود فرخ روز؛ عباسعلی زمینی

6.

بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخص‌های خونی ماهی (Flower horn)

صفحه 81-92
امیر ویسی؛ عبدالرحیم وثوقی؛ شهرام دادگر

7.

اولویت‌بندی عوامل تعیین غلظت کشنده (LC5096h ) کلریدکادمیوم در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus)

صفحه 93-102
علی اکبر هدایتی؛ احمدرضا جبله


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب