صفری, سمانه, اکرمی, رضا. (1396). بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(6), 49-56.
سمانه صفری; رضا اکرمی. "بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 6, 1396, 49-56.
صفری, سمانه, اکرمی, رضا. (1396). 'بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(6), pp. 49-56.
صفری, سمانه, اکرمی, رضا. بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 3(6): 49-56.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب