جعفری, علی اکبر, قدمپور, بهروز, قبادی, شایان, فلاحتی, جعفر, قادی پاشا, رضا. (1396). تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(7), 53-60.
علی اکبر جعفری; بهروز قدمپور; شایان قبادی; جعفر فلاحتی; رضا قادی پاشا. "تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 7, 1396, 53-60.
جعفری, علی اکبر, قدمپور, بهروز, قبادی, شایان, فلاحتی, جعفر, قادی پاشا, رضا. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(7), pp. 53-60.
جعفری, علی اکبر, قدمپور, بهروز, قبادی, شایان, فلاحتی, جعفر, قادی پاشا, رضا. تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 3(7): 53-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب