1.

اثر فسفولیپید تجاری بر فراسنجه‌های خونی و سرمی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پودر چربی و مقایسه با جیره حاوی روغن ماهی

صفحه 11-18
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت

2.

استفاده از گیاهان دارویی در آبزی‌پروری به عنوان جایگزینی برای داروهای شیمیایی (مطالعه موردی: فیل ماهی پرورشی)

صفحه 19-28
رضا اکرمی

3.

بررسی تنوع زیستی و فراوانی و پراکنش ماهیان رودخانه دینورآب استان کرمانشاه

صفحه 29-42
حسین تقیان؛ مریم شاهپوری؛ وحید محمدی؛ علی علیزاده

4.

مقایسه تغذیه‌ای جیره بیومار،میگو،کرم خونی بر پارامترهای رشد، بازماندگی و فراسنجه‌های خونی در بچه‌ماهی آکواریومی جوئل(Hemichromis bimaculat us )

صفحه 43-52
سارا جعفری کناری؛ بتول ادهمی

5.

تأثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان(oncorhynchus mykiss)

صفحه 53-60
علی اکبر جعفری؛ بهروز قدمپور؛ شایان قبادی؛ جعفر فلاحتی؛ رضا قادی پاشا

6.

ارزیابی تأثیر پربیوتیک ایمنوستر بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

صفحه 61-74
مهران جواهری بابلی؛ علی عطایی؛ رضا طاعتی؛ سحر کلانتر

7.

بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل( (Zingiber officinale

صفحه 75-82
سمانه صفری؛ رضا اکرمی

8.

بررسی اثر رنگدانه پودر شاتوت (Moras nigra) بر شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 83-98
فاطمه مقدس؛ شایان قبادی؛ سید مهدی حسینی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب