عطای صالحی, اسماعیل, سرداریان, علی. (1395). فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 111-125.
اسماعیل عطای صالحی; علی سرداریان. "فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1395, 111-125.
عطای صالحی, اسماعیل, سرداریان, علی. (1395). 'فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 111-125.
عطای صالحی, اسماعیل, سرداریان, علی. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 8(4): 111-125.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب