شهیدی, سید احمد, محبی, محبت, معتمدزادگان, علی, ضیائی فر, امان محمد, ابوالفضلی اصفهانی, جواد, مرتضوی, سید علی. (1396). مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 19-27.
سید احمد شهیدی; محبت محبی; علی معتمدزادگان; امان محمد ضیائی فر; جواد ابوالفضلی اصفهانی; سید علی مرتضوی. "مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 19-27.
شهیدی, سید احمد, محبی, محبت, معتمدزادگان, علی, ضیائی فر, امان محمد, ابوالفضلی اصفهانی, جواد, مرتضوی, سید علی. (1396). 'مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 19-27.
شهیدی, سید احمد, محبی, محبت, معتمدزادگان, علی, ضیائی فر, امان محمد, ابوالفضلی اصفهانی, جواد, مرتضوی, سید علی. مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 19-27.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب