1.

کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

صفحه 11-17
اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند

2.

مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ

صفحه 19-27
سید احمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سید علی مرتضوی

3.

بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی

صفحه 29-34
عصمت خوری؛ علی محمدی ثانی؛ محمد رضا خضری

4.

بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحه 35-40
علی محمدی ثانی؛ مریم ملکی خوشنود؛ احمد اسماعیل زاده

5.

حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی

صفحه 41-51
اکرم پزشکی نجف آبادی؛ مریم محمدی

6.

بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

صفحه 53-62
آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی؛ ایمان فرحبخش

7.

بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران

صفحه 63-68
وحیده مهدوی؛ رویا نوربخش؛ سعید باقری؛ رحیم فیروزی؛ قاسم فدوی

8.

تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج

صفحه 69-76
گلناز ملا احمد زاده دستجردی؛ سید علی مرتضوی؛ اکرم شریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب