محمدی ثانی, علی, ملکی خوشنود, مریم, اسماعیل زاده, احمد. (1396). بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 35-40.
علی محمدی ثانی; مریم ملکی خوشنود; احمد اسماعیل زاده. "بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 35-40.
محمدی ثانی, علی, ملکی خوشنود, مریم, اسماعیل زاده, احمد. (1396). 'بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 35-40.
محمدی ثانی, علی, ملکی خوشنود, مریم, اسماعیل زاده, احمد. بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 35-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب