ملا احمد زاده دستجردی, گلناز, مرتضوی, سید علی, شریفی, اکرم. (1396). تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), 69-76.
گلناز ملا احمد زاده دستجردی; سید علی مرتضوی; اکرم شریفی. "تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی, 1396, 69-76.
ملا احمد زاده دستجردی, گلناز, مرتضوی, سید علی, شریفی, اکرم. (1396). 'تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی), pp. 69-76.
ملا احمد زاده دستجردی, گلناز, مرتضوی, سید علی, شریفی, اکرم. تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9((ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی): 69-76.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب