انتظاری, بهناز, کاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. (1396). بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 27-40.
بهناز انتظاری; حجت کاراژیان; اکرم شریفی. "بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 27-40.
انتظاری, بهناز, کاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. (1396). 'بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 27-40.
انتظاری, بهناز, کاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 27-40.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب