- آزادبخت، م. ضیاعی، ه. یوسفی، ذ. شعبانخانی، ب و مهرعلیان، ع. (1384). بررسی میزان تأثیر عصاره چوبک در انگل زدایی از سبزی جعفری و مقایسه آن با ماده ضدعفونیکننده و پاککننده تجاری در شهر ساری. فصلنامه گیاهان دارویی، سال چهارم، شماره پانزدهم، صفحه 51-58.
- پورحاجی، ف. توکلی پور، ح. کریمی، م و شیخ الاسلامی، ز. (1392). بررسی کیفیت دونات سرخشده با کاهش مصرف آنتیاکسیدان سنتزی با استفاده از عصاره چای سبز. مجموعه مقالات دومین همایش علوم و صنایع غذایی، قوچان.
- ترابی زاده، ن و سیدین اربیلی، م. (1376). بررسی استفاده از خمیرهای منجمد برای تهیه نان های مسطح ایرانی. پایان نامه جهت اخذ کارشناسی ارشد، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی.
- دهقان تنها، ل. کریمی، م و صالحی فر، م. (1392). تاثیر امولسیفایر (داتم و GSM) و آنزیم لیپاز بر بهبود کیفیت دونات روغنی منجمد. باشگاه، دومین همایش علوم و صنایع غذایی، 9-10 اردیبهشت ماه، قوچان.
- عاصمی، ذ. ضیاء کاشانی، ش. دولتی، م.ع. پیمانه عابدی محتسب، ت. حسینی، ا و یوسفی، ح. (1384). بررسی میزان پراکسید موجود در زولبیا و بامیههای شهر کاشان در سال 1383- 1382. فصلنامه پژوهشی فیض، شماره 36، صفحات 56-60.
- کیهانی و. مرتضوی، ع. کریمی، م. کاراژیان، ح و شیخالاسلامی، ز. (1390). بررسی تأثیر عصاره گیاه چوبک و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر ویژگیهای کیفی خمیر کیک روغنی. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد واحد سبزوار.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1383). دونات و روش های آزمون، شماره 16980.
- . مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. (1381). روش اندازهگیری پروتئین خام غلات و فرآوردههای آن، شماره استاندارد ایران 2863.
- مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران (1381)، ویژگیها و روش آزمون آرد گندم، شماره استاندارد ایران 103.
- میر حیدر، ح. (1375). معارف گیاهی. دفتر فرهنگ و نشر اسلامی، تهران، صفحات 140-142.
- AACC. 2000, Approved methods of the American Association of Cereal chemist 10th ed. Vol.II. AACC. Method 74-09, 74-40 and 74-30 American Association of Cereal Chemests st. Paul Minn.
- Akesowan, A. 2009. Quality of reduced-fat chiffon cakes prepared with erthritol sucralose as replacement for sugar.Pakistan Journal of Nutrition,8(9):1383-1386.
- Alberice, J. V., Funes-Huacca, M. E., Guterres, S. B., & Carrilho, E. 2012. Inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris in orange juice by saponin extracts combined with heat-treatment. International Journal of Food Microbiology, 159, 130–135.
- Ashie, I.N.A., Smith, J.M., & Simpmon, B.K. 1996. Spoilage and shelf life extension of fresh fish and shelfish, Crit. Rev. Food Sci. Nutr, 36: 21- 87.
- Burits, M., Bucar, F. 2000. Antioxidant activity of Nigella sativa essential oil. Phytotheraphy Research 14, pp:323–328.
- Burt, S. 2004. Essential oils: their antibacterial properties and potential applications in foods-a review. International Journal of Food Microbiology, 94: 223 – 253.
- Cavian,s. 2006 .backed product:science technology and practices. Blackwell,landon comparison of the antioxidant activity of activity of rooibos tea(aspalathus linear)with green 900 long and black tea, food chemistry.
- Celik, I., Yilmaz, Y., Isik, F., and Ustun, O. 2007. Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters. Food Chemistry, pp. 907-911.
- Gacula, J. R. and singh. 1984. Statistical methods in Food and consumer research Academic Press Ine. U.S.A. 360-366.
- Gennaro, A.R. 1985 .Remingtons Pharmaceutical Sciences. Mack Publishing Company, London. UK. pp:403.
- Ghaffari S.M. 2004 .Cytotaxonomy of some species of Acanthophyllum (Caryophyllaceae) from Iran. Biol.59, Bratislava, pp: 53-60.
- Ghaitaranpour.A. 2013 .change in valume,porosity and viscoelastic propertiescof packaged donut during sterage, Agricultural Advances.2(4) pp:139-145.
- Halliwell B. 1991 .Aruoma OI. DNA damage by oxygenderived species. Its mechanism and measurement in mammalian systems; 281(2),pp:9-19.
- Holtekjolen, A.K., Baevre, A.B., Rodbotten, M., Berg, H.and Knutsen,S.H. 2008 . Antioxidant properties andsensory profiles of breads containing barley flour.Food Chemistry 110,pp:414-421.
- Horwitz W, Senze A, Reynolds H, Park DL. 1975 .Official methods of analysis of the association of anay tica1 chemists. Washington: Associat Official Analytic Chemist.
- Izzreen I,noriham A. 2011.evaulation of antioxidant potential of som malysian herbal aqueous extract. as compared of som with synthic antioxidant and ascorbic acid in cake.international food research.18:583-587.
- Kaur, C. & Kapoor, H. C. 2002. Antioxidant activity and total phenolic content of some Asian vegetables. International Journal of Food Science and Technology, 37,pp:153-161.
- Larson, R. 1988. The antioxidants of higher plants. Phytochemistry, 27(4): 969-978.
- Li, D., Baert, L., & Uyttendaele, M. 2013. Inactivation of food-borne viruses using natural.biochemical substances. Food Microbiology, 35, pp:1–9.
- Namiki, M. 1990. Antioxidants/ antimutagens in food. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 29(4),pp: 273-300.
- Nasiri,D. 1387. Evalouation Effect formulation, preparation and use gum for Kenetic turrover master and quality fried shrimd naget in high system. Thesis Food science. Ferrdowsi,University Mashhad. Iran.
- Navarro-Garcia, G., Pacheco-Aguilar, R., Bringas-Alvaradol, L., & Ortega- Garcia, J. 2004 . Characterization of the lipid composition and natural antioxidants in the liver of Dasyatis brevis and Gymnura marmorata rays, J. Agric. Food Chem, 47,pp: 4297-4300.
- Ordoeez A AL, Gomez J D, Vattuone M A, lsla M I. 2006.Antioxidant activities of sechium edule (Jacq) Swartz extracts. Food Chem; 97,pp: 452-458.
- Rogers,D.E.,Zeleznak, K.J., Lai,C.S., and Hoseney, R.C. 1988 .Effect of native lipids, shortening andbread moisture on bread firming. Cereal chemistry, 65:368-401.
- Rehman.S,Paterson.A,Hussian.S,Bhatti.I.A,Shahid.M.A.R. 2005 .Influence of detoxified Indian Vetch(Lattyrus Sativius)on sensory and protein quality characteristies of composite flour chapatti.Journal of Scirnce of Food and Agriculture,in press.
- Saeed.M. 2013. Antimicrobial activity of Syzygium aromaticum extracts against food spoilage bacteria,Global Science Research Journals;Vol. 1 (1),pp. 027-035.
- Sogabe, T., Tamura, K., and Miyakoshi, M . 2003 . Natural keeping quality improving agent, food and drink having improved keeping quality and method for improving keeping quality of food and drinkJP Patent 2,003,009,832.
- Standard WQA (Manufactured Food Standard) Appendix 2: 07/08/2012.pp:2-14.
- Tan.J.Mitral.G.S. 2006. Physicochemical properties change of doughnuts during vaccum frying.International gornal of Food of properties 9,pp:85-98.
- Tsong.L,Ching.I,Jeng,M,Shenng.I. 2010 .Quality and antioxidant property of green tea sponge cake.Food chemistry119,pp:1090-1095.
- Yilmaz, M., Ceylan, Z.G., kocaman, M., Kaya, M., & Yilmaz, H. 2009 . The effect of vacuum and modified atmosphere packaging on growth of Listeria in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets, Journal of Muscle Foods, 20,pp: 465–477.
|