1.

بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید

صفحه 1-13
حسین شریعتمدار طهرانی؛ اکرم شریفی

2.

بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی

صفحه 15-26
محمد طاهری؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا ملکی کهکی؛ انوشه رحمانی؛ فرهنگ سلیمانی

3.

بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

صفحه 27-40
بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی

4.

تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک

صفحه 41-50
مهدی مرادی؛ علی زمردیان

5.

بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

صفحه 51-59
محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری

6.

ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی

صفحه 61-69
زهرا گرایلی؛ اکرم شریفی؛ هما بقایی

7.

بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ

صفحه 71-80
سید علی مرتضوی؛ سپیده یوسف زاده ثانی

8.

ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا

صفحه 81-91
علیرضا صادقی؛ بلال صادقی؛ مریم ابراهیمی

9.

بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب

صفحه 93-102
سارا انصاری؛ ابراهیم حسینی؛ ندا مفتون آزاد؛ عسگر فرحناکی؛ غلامحسن اسدی

10.

تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی

صفحه 103-114
مریم حسنی؛ امیر حسین الهامی راد؛ مجید محمد حسینی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

11.

بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند

صفحه 115-123
خورشید آذرهوش؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری

12.

بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

صفحه 125-137
مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب