جنابی, محسن, الهامی راد, امیر حسین, استیری, سید حسین. (1396). بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 51-59.
محسن جنابی; امیر حسین الهامی راد; سید حسین استیری. "بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 51-59.
جنابی, محسن, الهامی راد, امیر حسین, استیری, سید حسین. (1396). 'بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 51-59.
جنابی, محسن, الهامی راد, امیر حسین, استیری, سید حسین. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 51-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب