صادقی, علیرضا, صادقی, بلال, ابراهیمی, مریم. (1396). ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 81-91.
علیرضا صادقی; بلال صادقی; مریم ابراهیمی. "ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 81-91.
صادقی, علیرضا, صادقی, بلال, ابراهیمی, مریم. (1396). 'ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 81-91.
صادقی, علیرضا, صادقی, بلال, ابراهیمی, مریم. ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 81-91.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب