آذرهوش, خورشید, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. (1396). بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 115-123.
خورشید آذرهوش; اکرم شریفی; سیدحسین استیری. "بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 115-123.
آذرهوش, خورشید, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. (1396). 'بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 115-123.
آذرهوش, خورشید, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 115-123.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب