هراتی فرزقی, مهدی, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. (1396). بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 125-137.
مهدی هراتی فرزقی; اکرم شریفی; سیدحسین استیری. "بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1396, 125-137.
هراتی فرزقی, مهدی, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. (1396). 'بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 125-137.
هراتی فرزقی, مهدی, شریفی, اکرم, استیری, سیدحسین. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(1): 125-137.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب