میردامادی, سعید, سلیمان‌زاده, نازیلا, میرزایی, مهتا, مطهری, پریا. (1396). پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1 (25) بهار), 1-19.
سعید میردامادی; نازیلا سلیمان‌زاده; مهتا میرزایی; پریا مطهری. "پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1 (25) بهار, 1396, 1-19.
میردامادی, سعید, سلیمان‌زاده, نازیلا, میرزایی, مهتا, مطهری, پریا. (1396). 'پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1 (25) بهار), pp. 1-19.
میردامادی, سعید, سلیمان‌زاده, نازیلا, میرزایی, مهتا, مطهری, پریا. پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(1 (25) بهار): 1-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب