1.

پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)

صفحه 1-19
سعید میردامادی؛ نازیلا سلیمان‌زاده؛ مهتا میرزایی؛ پریا مطهری

2.

مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی

صفحه 21-30
کژال سجادی؛ سمیرا بهرامیان

3.

ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان

صفحه 31-42
علی افشاری؛ حسین خادمی

4.

تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی

صفحه 43-54
نعیمه شعبانی لکرانی؛ جلال شایق؛ جاوید صادقی؛ زهره موسوی

5.

ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون

صفحه 55-63
مهدی زارعی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ آتنا منافعیان

6.

خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای

صفحه 65-73
بهناز عظیم‌زاده؛ مهشید مهشید جهادی؛ محمد فاضل

7.

ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر

صفحه 75-82
سمیه اردلانی؛ گیتی کریم؛ رضوان پوراحمد

8.

تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال

صفحه 83-94
غلام‌رضا جهانی قیه قشلاق؛ کیومرث دهقانپور؛ اصغر خالدان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب