صفامهر, علیرضا, محمود نژاد, ویسه, مهمان نواز, یوسف. (1393). اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93(2), 53-68.
علیرضا صفامهر; ویسه محمود نژاد; یوسف مهمان نواز. "اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93, 2, 1393, 53-68.
صفامهر, علیرضا, محمود نژاد, ویسه, مهمان نواز, یوسف. (1393). 'اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 93(2), pp. 53-68.
صفامهر, علیرضا, محمود نژاد, ویسه, مهمان نواز, یوسف. اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 93(2): 53-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب