1.

بررسی صرفه وسعت اقتصادی واحدهای صنعتی پرورش مرغ تخمگذار ایران

صفحه 11-24
رضا اسفنجیاری کناری؛ منصور زیبائی

2.

بررسی سودآوری واحدهای مرغداری در استان مازندران با استفاده از تکنیک سود رفتاری و مدل مرز تصادفی

صفحه 25-40
محمد احمدپور برازجانی؛ سامان ضیائی؛ رضا اسفنجیاری کناری

3.

تاثیراستفاده از سطوح مختلف اسیدهای آلی و اسانس های گیاهی برروی جمعیت میکروبی ، فراسنجه های خونی و ریخت شناسی دستگاه گوارش مرغان تخمگذار ومقایسه آن با پری بیوتیک وآنتی بیوتیک

صفحه 41-52
حسین صالحی؛ ابوالفضل زارعی؛ بنفشه غلامحسینی

4.

اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی

صفحه 53-68
علیرضا صفامهر؛ ویسه محمود نژاد؛ یوسف مهمان نواز

5.

برآورد مولفه های واریانس صفات وزن بدن و صفت جوجه درآوری در مرغان بومی مازندران

صفحه 69-86
سامان شریفی اسدی ملفه؛ محمدعلی کمالی سروستانی؛ ابوالقاسم لواف

6.

اثرتفاله سیب عمل‌آوری شده به همراه آنزیم برخصوصیات لاشه وعملکرد در دوره های پرورشی رشد و پایانی جوجه های گوشتی

صفحه 87-99
نواب قبادی؛ زهرا حیدری صفر؛ قربانعلی صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب