Nasr, J., Kheiri, F.. (1396). The Effect of Formulation Diets Based on Digestible Amino Acids and Lysine Levels on Carcass and Chemical Composition of Broiler. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 313-320.
J. Nasr; F. Kheiri. "The Effect of Formulation Diets Based on Digestible Amino Acids and Lysine Levels on Carcass and Chemical Composition of Broiler". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1396, 313-320.
Nasr, J., Kheiri, F.. (1396). 'The Effect of Formulation Diets Based on Digestible Amino Acids and Lysine Levels on Carcass and Chemical Composition of Broiler', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 313-320.
Nasr, J., Kheiri, F.. The Effect of Formulation Diets Based on Digestible Amino Acids and Lysine Levels on Carcass and Chemical Composition of Broiler. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2): 313-320.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب