رجب زاده نسوان, محسن, رضائی, منصور, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1392). تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 92(2), 51-68.
محسن رجب زاده نسوان; منصور رضائی; زربخت انصاری پیرسرائی. "تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 92, 2, 1392, 51-68.
رجب زاده نسوان, محسن, رضائی, منصور, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1392). 'تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 92(2), pp. 51-68.
رجب زاده نسوان, محسن, رضائی, منصور, انصاری پیرسرائی, زربخت. تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 92(2): 51-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب