1.

مقایسه مدل خطی وآستانه ای دربرآوردپارامترهای ژنتیکی وفنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی گوسفندمغانی

صفحه 11-22
حافظ علی دلجو عیسی لو

2.

اثر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریخت شناسی روده، ایمنی خونی و ترکیبات شیمیایی ران جوجه های گوشتی

صفحه 23-36
غلامرضا زابلی؛ مهدی جهان تیغ

3.

برآورد اثرات ژنتیکی،محیطی وفنوتیپی وهمبستگی بین صفات تولیدی ونمره سلولهای بدنی گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 37-50
زهرا قاسمی؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ مجتبی طهمورث پور؛ محمد رکوعی؛ هادی فرجی آروق

4.

تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی

صفحه 51-68
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی

5.

اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی

صفحه 69-82
محمد نظری؛ سیدعبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ ابوالفضل زارعی

6.

بررسی ساختارهزینه ای واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی شهرستان های سنندج و کامیاران)

صفحه 83-98
نیو نوذری؛ حامد قادر زاده؛ کمال میرزائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب