تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,802,070 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,463 |
1. | مقایسه مدل خطی وآستانه ای دربرآوردپارامترهای ژنتیکی وفنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی گوسفندمغانی | |
صفحه 11-22 | ||
حافظ علی دلجو عیسی لو | ||
2. | اثر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریخت شناسی روده، ایمنی خونی و ترکیبات شیمیایی ران جوجه های گوشتی | |
صفحه 23-36 | ||
غلامرضا زابلی؛ مهدی جهان تیغ | ||
3. | برآورد اثرات ژنتیکی،محیطی وفنوتیپی وهمبستگی بین صفات تولیدی ونمره سلولهای بدنی گاوهای هلشتاین ایران | |
صفحه 37-50 | ||
زهرا قاسمی؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ مجتبی طهمورث پور؛ محمد رکوعی؛ هادی فرجی آروق | ||
4. | تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره های حاوی منابع مختلف چربی در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب بدن جوجه های گوشتی | |
صفحه 51-68 | ||
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
5. | اثراسانس لیمو و پروبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی | |
صفحه 69-82 | ||
محمد نظری؛ سیدعبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ ابوالفضل زارعی | ||
6. | بررسی ساختارهزینه ای واحدهای پرورش مرغ گوشتی (مطالعه موردی شهرستان های سنندج و کامیاران) | |
صفحه 83-98 | ||
نیو نوذری؛ حامد قادر زاده؛ کمال میرزائی | ||