تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,003 |
تعداد مقالات | 83,617 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,291,709 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,346,598 |
اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی | ||
دانش و پژوهش علوم دامی | ||
مقاله 1، دوره 91، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 11-23 اصل مقاله (1.13 M) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
علیرضا رستمخانی* 1؛ نیما ایلا1؛ فرهاد فرودی2؛ علی افسر2 | ||
1گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | ||
2گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 264 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 161 |