1.

اثراستفاده از جیره های غذایی با پروتئین خام کاهش یافته حاوی مقادیر کافی اسیدهای آمینه ضروری بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی

صفحه 11-23
علیرضا رستمخانی؛ نیما ایلا؛ فرهاد فرودی؛ علی افسر

2.

بررسی تولید امولسیون مضاعف برای افزایش پایداری کرۀ کم چرب

صفحه 23-32
یداله ترکاشوند؛ سیدفضل اله موسوی پور

3.

برآورد مؤلفه‌های واریانس و کواریانس صفت رشد با استفاده ازمدل تابعیت تصادفی در گوسفند زندی

صفحه 33-42
سمیه صمدی؛ بهزاد همتی؛ محمود هنرور؛ طرلان فرهوش

4.

اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسیدآمینه قابل هضم و کل، بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین در سویه های تجاری گوشتی راس 308 و آرین

صفحه 43-57
اکبر یعقوبفر؛ علی نوری امام زاده؛ مهسا وزیری گوهر

5.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر عملکرد، کیفیّت تخم‌‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ‌های تخم‌‌گذار

صفحه 57-70
علی نوبخت؛ افشین آتش زمزم؛ فرشید مظلوم

6.

بررسی وضعیت باتلنک در نمونه‌ای از جمعیت کبک ایرانی بااستفاده از آنالیز ریز ماهواره ها

صفحه 71-80
عباس کربلائیان؛ Behzad Hemmati؛ سیروس امیری نیا؛ حسین عمرانی

7.

اثرات واریانس QTL بر صحت انتخاب ژنومی

صفحه 81-92
رسول نادری؛ علیرضا نوشری؛ مهدی امین افشار

8.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله ذرت به جای دانه ذرت بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

صفحه 93-108
سمیه قربانی قرخبلاغ؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ عبالرضا یگانه؛ جمشید قیاسی قلعه کندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب