شعبانی, حمیدرضا, عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1396). تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), 29-41.
حمیدرضا شعبانی; مریم عزیزخانی; فهیمه توریان. "تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2 (26) تابستان, 1396, 29-41.
شعبانی, حمیدرضا, عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1396). 'تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), pp. 29-41.
شعبانی, حمیدرضا, عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2 (26) تابستان): 29-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب