1.

بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA

صفحه 1-13
حسین شاهیان؛ حسین شیخ لوئی

2.

تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس

صفحه 29-41
حمیدرضا شعبانی؛ مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

3.

تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد

صفحه 15-28
مریم افسرسنگری؛ حمید عبدالله‌پور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی

4.

بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان

صفحه 43-57
الهام شهری؛ نعمت اله خراسانی؛ غلامرضا نوری؛ فردوس کرد مصطفی پور؛ محمد ولایت زاده

5.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)

صفحه 59-67
محمد رئیسی؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ حجت اله حجت اله گلکاری

6.

بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران

صفحه 69-81
آراسب دباغ مقدم؛ محسن بشاشتی؛ سید جواد حسینی شکوه؛ سید رضا هاشمی

7.

تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 83-91
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی

8.

جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس

صفحه 95-104
افشین جوادی؛ آیسا علی نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب