رئیسی, محمد, شکرفروش, سید شهرام, امین لاری, محمود, حجت اله گلکاری, حجت اله. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), 59-67.
محمد رئیسی; سید شهرام شکرفروش; محمود امین لاری; حجت اله حجت اله گلکاری. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2 (26) تابستان, 1396, 59-67.
رئیسی, محمد, شکرفروش, سید شهرام, امین لاری, محمود, حجت اله گلکاری, حجت اله. (1396). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2 (26) تابستان), pp. 59-67.
رئیسی, محمد, شکرفروش, سید شهرام, امین لاری, محمود, حجت اله گلکاری, حجت اله. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(2 (26) تابستان): 59-67.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب