تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,621 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,331,780 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,377,998 |
بررسی تاثیر رضایت مشتری، اطمینان ادراک شده، ریسک ادراک شده و آگاهی مشتری از محصول بر تمایل به خرید یک محصول جدید | ||
فصلنامه مدیریت توسعه و تحول | ||
مقاله 2، دوره 8، ویژه نامه، اسفند 1395، صفحه 11-18 اصل مقاله (451.16 K) | ||
نویسندگان | ||
کامبیز حیدرزاده1؛ معصومه ورامینی* 2؛ محمد بابازاده بائی3؛ سید محمود حسینی امیری4 | ||
1دانشیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه مدیریت بازرگانی، تهران، ایران | ||
2کارشناسی ارشد ، آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بابل ، بابل ، ایران (عهده دار مکاتبات) | ||
3کارشناسی ارشد ، آموزشکده فنی و حرفه ای سما ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بابل ، بابل ، ایران. | ||
4استادیار ،دانشگاه پیام نور، واحد تهران ، گروه بخش مدیریت، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
هدف این پژوهش بررسی تاثیر تاثیر رضایت مشتری، اطمینان ادراکشده، ریسک ادراکشده و آگاهی مشتری از محصول بر تمایل به خرید یک محصول جدید است. با بهرهگیری از روش آزمایشی با طرح عاملی۲×۲ (که هر یک از متغیرهای آگاهی مشتری از محصول و ریسک ادراک شده از محصول، در دو سطح بالا-پایین و کم-زیاد تعریف شدهاند)، در بین ۲۰۰ نفر (طبق نمونهگیری مشابه) از مشتریان فروشگاه در شهر آمل صورت گرفته است. دادههای مورد نیاز با استفاده از ابزار پرسشنامه جمعآوری شده است. از آزمون رگرسیون خطی ساده برای آزمون فرضیهها استفاده گردیده است. نتایج آماری در حالت کلی مبین تاثیر مثبت و معنادار رضایتمشتری، اطمینان ادراک شده، آگاهی مشتری از محصول (در گروه آگاهیبالا) و ریسک درک شده (در گروه ریسککم) بر تمایل به خرید و عدم تاثیر معنادار آگاهیمشتری از محصول (در گروه آگاهیپایین) و ریسکدرک شده (در گروه ریسکزیاد) بر تمایل به خرید میباشد. بنابراین به تولیدکنندگان موادغذایی تمرکز بر روی متغیرهای رضایت، اطمینان و آگاهی (بعنوان عوامل مستقل) جهت معرفی محصولات جدیدشان توصیه میشود. | ||
کلیدواژهها | ||
آگاهی مشتری از محصول؛ اطمینان ادراک شده؛ تمایل به خرید؛ رضایت مشتری؛ ریسک ادراک شده | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,490 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,286 |