شاهین فر, ریحانه, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. (1396). تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 1-11.
ریحانه شاهین فر; زهرا شیخ الاسلامی; سید حسین استیری. "تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1396, 1-11.
شاهین فر, ریحانه, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. (1396). 'تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 1-11.
شاهین فر, ریحانه, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(2): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب