1.

تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

صفحه 1-11
ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری

2.

بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

صفحه 12-26
سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری

3.

بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری

صفحه 27-39
لیلا ناطقی

4.

تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود

صفحه 41-59
لیلا ناطقی

5.

بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک

صفحه 61-76
فاطمه حسینی طباطبایی؛ حجت کاراژیان؛ رضا کاراژیان

6.

بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی

صفحه 77-87
ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو؛ حمید توکلی ‌پور؛ محسن مختاریان

7.

بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار

صفحه 89-97
ابوالقاسم عبداله زاده

8.

بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن

صفحه 98-109
حمید بخش‌آبادی؛ ابولفضل بوژمهرانی؛ محمد رستمی؛ شیلان رشیدزاده؛ زهرا دولت آبادی؛ ریحانه شاهین فر

9.

تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 111-122
بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سیدمهدی اجاق؛ افسانه ندیمی

10.

ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی

صفحه 123-131
علیرضا قدس ولی؛ حمید بخش آبادی

11.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

صفحه 133-146
علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست

12.

استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 146-161
سمانه اخلاقدوست؛ افشین جعفرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب