بلاغی, سارا, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. (1396). بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 12-26.
سارا بلاغی; زهرا شیخ الاسلامی; سید حسین استیری. "بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1396, 12-26.
بلاغی, سارا, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. (1396). 'بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 12-26.
بلاغی, سارا, شیخ الاسلامی, زهرا, استیری, سید حسین. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(2): 12-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب