ناطقی, لیلا. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 27-39.
لیلا ناطقی. "بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1396, 27-39.
ناطقی, لیلا. (1396). 'بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 27-39.
ناطقی, لیلا. بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(2): 27-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب