- بصیری، ع. 1357. طرحهای اماری در علوم کشاورزی. انتشارات دانشگاه شیراز، شیراز.
- پایان، ر. 1380. مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات. انتشارات نورپردازان تهران، تهران.
- پایان، ر. 1382. مروری بر مسائل و مشکلات ارد و نان کشور. خلاصه مقالات همایش نان، دانشگاه فردوسی مشهد.
- پروانه، و. 1371، کنترل کیفی آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی. مؤسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، تهران.
- رجب زاده، ن. 1369. سیر تکاملی نان در جهان. انتشارات و پژوهشکده غله و نان، تهران.
- رجب زاده، ن. 1386. تکنولوژی نان. انتشارات دانشگاه تهران، تهران.
- رحیمی، ن. 1386. بررسی مقایسه تاثیر اسیدهای الی و خمیر ترش بر خواص رئولوژیکی خمیر و خصوصیات نان بربری، پایان نامه کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامیواحد سبزوار.
- شاهدی، م. 1381. بررسی ضایعات نان و عوامل مؤثر بر ماندگاری آن، گزارش اول بخشی از طرح ضایعات گندم در تولید و مصرف، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- عبداله زاده، ا. 1394. بررسی ضایعات نان در شهرستان سبزوار و ارایه راهکارهای مناسب و اجرایی جهت ارتقا کیفیت نان نانوایی های شهرستان سبزوار، گزارش نهایی طرح پژوهشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
- عبداله زاده، ا. 1378. اثر اسید اسکوربیک و منو دی گلیسرید بر کیفیت نان ایرانی، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- مؤسسی، ش، کشاورزی، ف. 1373. ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی و ویژگیهای نانهای سنتی ایران، پژوهشکده غله و نان، تهران، گزارش علمی، نشریه شماره 363.
- نادری، ک. 1391. بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان، نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی، جلد26، شماره3، 56-45
- نیک فرجام، م. 1388. بررسی اثر منابع فیبری و خمیر ترش بر خصوصیات کیفی نان، پایان نامه کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامیواحد سبزوار.American Association of cereal chemists (AACC). 1983. compiled and published by the opproved Methods. USA.
- Aust,K. R and Doerry. W. T. 2009. Use of a monoglyceride lecithin blend as a dough conditioner in pan bread. Cereal foods world, 37:702-706.
- Berry ottaway, p. 1993. The Technology of vitamins in food. chappman & Hall, London.
- Carr, N and Daniels. W. 2002. Lipid interaction in bread making critical. food science nutrient. vol. 31. p. 237.
- Daniels. N. W. Richman,J. W. 2010,Lipids in flour lipid binding in breadmakind. J. sci. Food Agric , 17:20-29.
- Dominic , W. S. 1986. Mechanism and theory in food chemistry. Cornell university , Reinhold.
- Gan, Z. and Vaughan. J. G. 1992. Effect of outer bran layers on the loaf volume of wheat bread. journal of Cereal Science, 15:151-165.
- Giannou v, kessoglou, v and Tzia. c. 2003. Quality and safety characteristics of bread mode from frozen dough. Food Science & Technology,14:99-108.
- Goesaert, H, Brijis,k and Veraebeke. w. s. 2005. How they impact bread quality and how to impact their functionality. Trends in food science and Technology. 1-19.
- Hardias, P. and malini. H. 2007. Effect of incoyporating wheat brean on the rheological characteristics and bread making quality of flour. J of Food science and Technology ,28(2):92-97.
- Kachhol Z. D. F. And schlnmann. R. J. 2008. Emulsifiere: the interfacial key to emulsion stability. Food Technology. , 42:172-186.
- Mettler , E, and Seibel. W. 1993. Effect of emulsifires and hydro colloids on whole wheat bread quality. Cereal chemistry, 70:373.
- Pomeranz, y. 2004. Advances in cereal science and technology. vol. 6. minnesota. USA.
- Reineccius,G. A. 2009. Flavor and nutritional concerns relating to the quality of refrigerated. Food Technology,. 43:84-89.
- Seibold, w. 2000. Dried baker yeast. German Federal Republic patent Application.
- Sokol , H , Mecham, D. K and pence. J. W. 2014. Sulphydrl Losses During mixing of Dough. Cereal Chmistry ,37:739-748.
- Standard methods of the international association for cereal science and Technology. First edition Vianna. ICC. 1996.
- Thewlis, B. H. 1971. Fate of Ascorbic acid in the chorleywood bread process. J of Sciene Food Agric. ,22:16-19.
- Tsen , c,1965. The imporving mechanism of Ascorbic acid. Cereal Chemistry,42: 86-96.
- Tsen , c. 1964. comparative study on reaction of Iodate , Azodicarbonamid and Acetone peroxides in simple chemical systems and in dough. Cereal chemistry,41:255.
- Valjakka, T. T and ponte. J. 1984. comparison of fungal and bacteria enzymes and emulsifire in white pan bread. Cereal Chemistry, 7:139-142.
- Weak ,E. D. 2007. Effect of certain compounds on mixing properties cereal chem. , 54: 794-802.
- Yamada , y. and preston. K. R. 2012. Effects of oxidants on bread oven rise properties of candian red spring wheat patent flour, Cereal Chemistry,71:297-300.
- Yamada, y. and ptrston. K. 1992. Effects of individual oxidants on oven rise and bread properties of Canadian short process braed,Cereal Sci,15:237-242.
|