جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیا مطلق, حمیدرضا, عرفانی فر, الناز, صفری, امید. (1396). اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 61-70.
عبدالرضا جهانبخشی; حمیدرضا احمدنیا مطلق; الناز عرفانی فر; امید صفری. "اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1396, 61-70.
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیا مطلق, حمیدرضا, عرفانی فر, الناز, صفری, امید. (1396). 'اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 61-70.
جهانبخشی, عبدالرضا, احمدنیا مطلق, حمیدرضا, عرفانی فر, الناز, صفری, امید. اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 11(1): 61-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب