1.

ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد‌قارچی عصاره آویشن و مرزنجوش بر روی قارچ فوزاریوم جداشده از مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مرکز تکثیر دلوار میگو استان بوشهر

صفحه 1-8
علیرضا گلچین منشادی؛ سهیل زنگویی فرد؛ رضا صادقی لیمنجوب

2.

تأثیر پساب ناشی از مزارع پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بر برخی فاکتورهای فیزیکو‌شیمیایی رودخانه گنجگان در استان کهگیلویه و بویر‌احمد

صفحه 9-18
کورش یزدانپناه؛ صبا حسینی؛ محسن حیدری

3.

تأثیر متغیرهای اکوژئومورفولوژیک بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب (رودخانه زیارت- استان گلستان)

صفحه 19-32
نیلوفر نوروزی؛ رسول قربانی؛ مسعود ملائی؛ علی اصغر نعیمی

4.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykis)

صفحه 33-40
حامد غفاری فارسانی؛ سیدعلی اکبر هدایتی؛ قاسم رشیدیان

5.

ترکیب جمعیتی فیتوپلانکتون استخر و میزان هضم آن توسط فینگرلینگ‌های فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) - استان‌های مازندران و گلستان

صفحه 41-50
فاطمه سادات تهامی؛ علیرضا کیهان ثانی؛ حوریه یونسی پور

6.

اثرات کارگاه پرورش ماهی سردآبی قزل‌کاج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب رودخانه هراز

صفحه 51-60
سپیده سرخوش؛ رحمان پاتیمار؛ حجت الله جعفریان

7.

اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)

صفحه 61-70
عبدالرضا جهانبخشی؛ حمیدرضا احمدنیا مطلق؛ الناز عرفانی فر؛ امید صفری

8.

میزان تأثیرگذاری پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب و ویژگی‌های ریخت‌شناسی بر میزان تجمع کادمیوم در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 71-82
مهسا پاکزاد؛ عاطفه چمنی؛ علی اصغر بسالت پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب