سیدی منصور, سپیدار, روفه‌گری‌نژاد, لیلا. (1396). بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3 (27) پاییز), 77-88.
سپیدار سیدی منصور; لیلا روفه‌گری‌نژاد. "بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3 (27) پاییز, 1396, 77-88.
سیدی منصور, سپیدار, روفه‌گری‌نژاد, لیلا. (1396). 'بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3 (27) پاییز), pp. 77-88.
سیدی منصور, سپیدار, روفه‌گری‌نژاد, لیلا. بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(3 (27) پاییز): 77-88.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب