رضایی رودبره, الهام, رحمن, علیرضا, مستقیم, تکتم. (1397). بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 11-24.
الهام رضایی رودبره; علیرضا رحمن; تکتم مستقیم. "بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1397, 11-24.
رضایی رودبره, الهام, رحمن, علیرضا, مستقیم, تکتم. (1397). 'بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 11-24.
رضایی رودبره, الهام, رحمن, علیرضا, مستقیم, تکتم. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(1): 11-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب