1.

بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی

صفحه 1-10
ادریس محمدی؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ احمد پدرام نیا

2.

بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک

صفحه 11-24
الهام رضایی رودبره؛ علیرضا رحمن؛ تکتم مستقیم

3.

بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو

صفحه 25-36
زهرا شریفیان؛ سید حسین حسینی قابوس

4.

بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ

صفحه 37-49
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری

5.

تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی

صفحه 51-61
هومن تیموری؛ بهاره شعبان پور؛ علی شعبانی؛ عصمت محمدی

6.

شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود

صفحه 63-74
محمد جواد حسین زاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد جواد کاظم زاده پارسی

7.

بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته

صفحه 75-84
مهدی جلالی؛ اکرم شریفی

8.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب

صفحه 85-95
فریده وحیدمقدم؛ علی مرتضوی؛ زهره قلعه موسیانی

9.

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

صفحه 97-107
اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور

10.

بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر

صفحه 109-117
اشرف السادات حسینی؛ سهیلا عبدی؛ مریم مصلحی شاد

11.

بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 119-129
نیلوفر علیرضایی؛ حسن برزگر

12.

سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن

صفحه 131-140
علی سرداریان؛ وحید حکیم زاده؛ سید هاشم اخلاقی فیض اباد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب