تیموری, هومن, شعبان پور, بهاره, شعبانی, علی, محمدی, عصمت. (1397). تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 51-61.
هومن تیموری; بهاره شعبان پور; علی شعبانی; عصمت محمدی. "تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1397, 51-61.
تیموری, هومن, شعبان پور, بهاره, شعبانی, علی, محمدی, عصمت. (1397). 'تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 51-61.
تیموری, هومن, شعبان پور, بهاره, شعبانی, علی, محمدی, عصمت. تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(1): 51-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب