- جمشیدی، احمدی آشتیانی، ح. ر. رضازاده، ش. فتحی آزاد، ف. مازندرانی، م. وخاکی، آ. 1389. بررسی ومقایسه ترکیبات فنولی وفعالیت آنتی اکسیدانی چندگونه گیاهی بومی مازندارن. فصلنامه گیاهان دارویی، 34، 183 -177.
- سلمانیان، ش. صادقی ماهونک، ع.ر. جامسون، م. و طباطبایی عمید، ب. 1392. شناسایی و اندازه گیری اسیدهای فنولی، فعالیت مهارکنندگی رادیکال و قدرت احیاء کنندگی آهن عصاره های اتانولی و متانولی زولنگ .نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. جلد 2، شماره 2، 204-193.
- صادقی ماهونک، ع. ر. سلمانیان، ش. قربانی، م. اعلمی، م. 1392. ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوهی ولیک (Crataegus lbursensis).مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران.سال هشتم، شماره 1 ، بهار 1392 ، صفحات 185 -177.
- صبورا، ع. احمدی، ا. زینالی، ا. پارسا، م. 1393. مقایسه محتوای ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام هوایی دو جمعیت گیاه بشقابی سنبلهای (Scutellaria Pinnatifida) در شمال ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان. جلد13. شماره3.
- مشلو، س. صادقی ماهونک، ع. قربانی، م. اعلمی، م. و ضمیری، م. 1391. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی ومیزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل .نشریه پژوهش ونوآوری در علوم وصنایع غذایی. جلد1، شماره 3 ، 228-219.
- Amiri, M.E. 2008. The status of genetic resources ofdeciduous, tropical, and subtropical fruit speciesin Iran.Acta Horticulture, 769:159–167.
- Andreasen, M.F. Landbo, A.K. Christensen, L.P. Hansen, A. and Meyer, A.S. 2001.Antioxidant effects of phenolic rye (Secale cereale L.) extracts, monomerichydroxycinnamates, and ferulic acid dehydrodimers on human low-density lipoproteins.Journal of Agricultural and Food Chemistry, 49: 4090–4096.
- Choe, E. and Min, B.D. 2009. Mechanisms of antioxidants in the oxidation of food. Comprehensive Review in Food Science and Food Safety, 8: 345-358.
- Ferreres, F. Sousa, C. Valento, P. Seabra, R.M. Pereira, J.A. and Andrade, P.B. 2007.Tronchuda cabbage (Brassica oleracea L. var. costata DC) seeds: phytochemicalcharacterization and antioxidant potential. Food Chemistry, 101: 549-558.
- Koda, T. Kuroda, Y. and Imai, H. 2008. Protective effect ofrutin against spatial memory impairment inducedby trimethyltin in rats. Nutrition Research, 28: 629–634.
- Kwok, C.Y. Wong, C.N.Y. Mabel, Y.C.Y. Yu, P.H.F. Au, A.L.S. Poon, C.C.W.Seto, S. Lam, T. Kwang, Y. Chan,S. 2010. Consumption of dried fruit of Crataegus pinnatifida (hawthorn) suppresses high-cholesterol diet-induced hypercholesterolemia in rats. Journal of Functional Foods, 2: 179-186.
- Mattila, P. and Hellström, J. 2007. Phenolic acids in potatoes, vegetables, and some of theirproducts. Journal of Food Composition and Analysis, 20: 152 – 160.
- Medina, M. B. 2011. Determination of the total phenolics in juices and superfruits by a novel chemical method. Journal of Functional Foods, 3, 79–87.
- Natella, F. Nardini, M. Di Filici, M. and Scaccini, C. 1999. Benzoic acid and cinnamic acid derivatives as antioxidants, structure–activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry,47: 1453–1459.
- Obied, H. K. Bedgood Jr, D. R. Prenzler, P. D. and Robards, K. 2007. Bioscreening of Australian olive mill waste extracts: Biophenol content, antioxidant, antimicrobial andmolluscicidal activities. Food & Chemical Toxicology. 45, 1238–1248.
- Rababah, T.M., Hettiarachchy, N.S. andHorax, R. 2004. Total Phenolics andAntioxidant Activities of Fenugreek, GreenTea, Black Tea, Grape Seed, Ginger,Rosemary, Gotu Kola, and Ginkgo Extracts,Vitamin E, and tert-Butylhydroquinone.Journal of Agricultural and Food Chemistry,52, 5183-5186.
- Ruenroengklin, N. Zhong, J. Duan, X. Yang, B. Li, J. andJiang, Y. 2008. Effects of various temperatures and pHvalues on the extraction yield of Phenolics fromLitchi fruit pericarp tissue and the antioxidant ofthe extracted anthocyanins. International Journal of Molecule Science, 9: 1333-1341.
- Shi, J. Yu, J. Pohorly, J. Young, J.C. Bryan, M. and Wu, Y. 2003.Optimization extraction of polyphenols fromgrape seed meal by aqueous ethanol solution. FoodAgriculture Environment, 1(2): 42-47.
- Slinkard, K. and Singleton, V.L. 1977. Total phenol analysis; automation and comparison with manual methods. American Journal Enology and Viticulture, 28: 49-55.
- Tonthubthimthong, P., Chuaprasert, S., Douglas, P.and Luewisutthichat, W. 2001. Supercritical CO2 extraction of nimbin from neem seeds an experimental study. J. Food Eng., 47: 289-293.
- Vuorela, S. Meyer, A.S. and Heinonen, M. 2004. Impact of isolation method on theantioxidant activity of rapeseed meal phenolics. Journal of Agricultural and FoodChemistry, 52: 8202–8207.
- Wang, J. Cao,X. Jiang, H. Qi,Y. Chin, K.L. and Yue, Y. 2014. Antioxidant Activity of Leaf Extracts from DifferentHibiscus sabdariffa Accessions and Simultaneous DeterminationFive Major Antioxidant Compounds by LC-Q-TOF-MS. Molecules, 19, 21226-21238.
|