علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. (1397). بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 119-129.
نیلوفر علیرضایی; حسن برزگر. "بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1397, 119-129.
علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. (1397). 'بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 119-129.
علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(1): 119-129.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب